Hakkımızda

Uluslararasılaşmanın, eğitim ve araştırma kalitesini artırdığına inanıyor ve bu doğrultuda yaratıcılığı, öğrenmeyi ve keşfetmeyi destekleyip kültürlerarası alışveriş için çok sayıda fırsat sunan bir ortam yaratmayı hedefliyoruz.

Uluslararası Programlar Direktörlüğü olarak; Erasmus+, ikili değişim anlaşmaları ve diğer uluslararası anlaşmalar çerçevesinde, öğrencilerimizin uluslararası değişim programlarından faydalanma fırsatlarını oluşturmayı amaçlamaktayız.

Öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde yurt dışında öğrenim görmeleri için eğitim kuruluşları ile iletişimin sağlanması ve değişim programlarına ilişkin süreçlerin yönetimi, ortaklık kurulan üniversiteler ile gerekli yazışmaların yapılması, ikili anlaşmaları hazırlanması, güncellenmesi ve imza sürecinin takip edilmesi, yabancı uyruklu öğrencilerin üniversitemize kazandırılması, ve ülkemizde sorunsuz eğitim almalarının sağlanması ana görevlerimiz arasında yer almaktadır.

Telefon: +90 850 283 60 00 (Dahili): 61 68