Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Erdal KARAÖZ’ün Güney Kore ziyareti

İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, CHA Üniversitesi’nin ve Güney Kore Beyin Cerrahisi Derneği’nin davetlisi olarak 14-17 Mart 2018 tarihleri arasında Güney Kore’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Güney Kore’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan ve Biyoteknoloji alanında yaptığı buluşlar ile adından söz ettiren CHA Üniversitesi ile ikili iş birliği anlaşmasını (MOU) sonuçlandıran Prof. Dr. Erdal KARAÖZ; üniversite bünyesinde yer alan Araştırma Laboratuvarlarını, Tıp Fakültesini, Fakülte Hastanesini ve Biyoteknoloji Şirketlerini ziyaret etti. Anlaşma kapsamında İstinye Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenleri, CHA Üniversitesi’nin laboratuvarlarında çalışma yapma imkanı bulacak.

CHA Bundang Medical Center’da gerçekleştirilen 2018 Global Symposium for Cell Therapy Toplantısı’nda “Stem Cell Applications on Neuro-Muscular Degenerative Disorders: Bench to Bedside” başlıklı bir konferans veren Prof. Dr. Erdal KARAÖZ, Osang şehrinde Güney Kore Omurilik Cerrahisi Araştırma Derneği’nin 2018 yılı Sempozyumu’nda ilgiyle karşılanan bir konuşma gerçekleştirdi.

Phone: +90 850 283 61 57