Duyurular

International Conference on “Stem Cell Technology for Neuro-muscular Degenerative Diseases”

Arnavutluk’ta bulunan partnerimiz University of Medicine, Tirana ev sahipliğinde yapılan Uluslararası konferansta, İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdal KARAÖZ ‘’Güncel Kök Hücre Tedavileri’’ konulu bir sunum yapmıştır.

Üniversite Akademik personeli ve Tıp Fakültesi öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen konferansta, Rektör Yardımcımızın yapmış olduğu sunum büyük ilgi görmüştür.

Konferans sonunda, iki üniversite arasında planlan ortak çalışmalar detaylı olarak görüşülmüştür.

Phone: +90 850 283 61 57